Nora's FotoPage

By: Nora Amir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 1-Jun-2006 04:16 Email | Share | | Bookmark
Engagement...Mohamed Fazril & Nor Azima : 27 MAY 2006

Sambil Menunggu..sempat posing lagi
Saat nk disarungkan cincin...
Nani..nenek Fazril sarungkan cincin 'merisik'
View all 82 photos...
Assalammualaikum wbt/Good Day to all....

27 May 2006..Tarikh yg pasti tk dapat dilupakan...Nora dah pun menjadi 'tunangan' org..
FAZRIL a.k.a BEE...itu dia my 'Mr.Right' yg telah berjaya menambat hati Nora.
Majlis berlangsung selepas waktu Zuhur lebih kurang pukul 2 petang.
Pihak keluarga Fazril tiba lepas Zuhur dan untuk memudahkan segala urusan, para tetamu dijemput untuk menjamu selera terlebih dahulu di khemah yg telah disediakan.
Majlis Nora ringkas..makan pun katering jer. Tak sempat nk masak memasak ni...
Alhamdullilah...Majlis Pertunangan Fazril & Nora berjalan dengan lancar dan cuaca pun agak baik masa tu...
Thanks pada semua yg terlibat secara langsung dan tidak langsung especially pada adik beradik Nora/abg ipar Nora-Firdaus, cousin2 lelaki Nora (geng basuh pinggan mangkuk) and tk lupa juga pada makcik2 Nora/Kak Haida/Mak Kak Hemy yg turut sediakan kuih muih utk disajikan pada tetamu. Thank u juga pada Kak Rozi -Justina utk make-up pada hari tuh.
Thank you everybody for making our (Fazril & Nora) engagement so memorable.

Regards,
Fazril& Nora


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net